Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Referenties

Wat zeggen onze klanten?

Beloftes zijn waargemaakt

Wij hebben het als zeer prettig ervaren dat er een adviseur bij ons thuis is geweest. De adviseur van Solar Inclusief Apeldoorn nam de tijd om de vragen die wij hadden te
beantwoorden. Er zat geen dwang achter, maar door de informatieve informatie hebben wij besloten over te gaan tot aanschaf van de  zonnepanelen van Solar Inclusief Apeldoorn. Beloftes zijn waar gemaakt! Solar Inclusief Apeldoorn heeft ons verrast met voordelen waar wij niet van op de hoogte waren.

- Fam. Schuurman

Super snelle service

Na het eerste contact met Solar Inclusief Apeldoorn, konden wij binnen 4 weken profiteren van onze
gereduceerde energiemeter!

- Fam. van Luttinkhuizen

Er werd echt mee gedacht

De adviseur van Solar Inclusief maakte ons attent op een belangrijk detail, zonnepanelen inclusief
toebehoren dienen gemonteerd te worden door gecertificeerde elektromonteurs. Dit in verband met mogelijk brandgevaar. Voor verdere inlichtingen hierover, neem contact op met uw verzekeringsadviseur!

- Fam. Schaufeli

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren